Alla inlägg under april 2014

Av André Aldenhov - 10 april 2014 21:46


Då var cykelpasset avklarat. Körde ett par minuter längre än vanligt för att lägga en bra förbränning inför natten. Ligger som sagt lite för högt i vikt och kommer nog att få en ganska tuff dag imorgon. Nåja, inget som jag inte gjort förut =)...

...och dagens mini-fys avslutades med balansplatta. Kändes inte så bra, fast det beror förmodligen bara på att jag kände efter för mycket. Ibland gör man ju det under genrepet...

...men det kan nog behövas lite bastu i morgon. Men som sagt: inget som jag inte gjort förut...

och kreatinet är framme!

Av André Aldenhov - 10 april 2014 20:53


Ikväll kommer jag bara att cykla och möjligtvis köra lite balans. Behöver öka förbränningen en aning eftersom jag ligger ganska högt i vikt. Tror att morgondagen blir hyfsat jobbig, fast det kommer inte att påverka tävlingen negativt.

...däremot känner jag mig fortfarande ganska osäker på hur sugen jag är på att tävla. Tycker det känns ganska motiverande att ta i, fast det känns märkligt att jobba för ett kval samtidigt som jag planerar in operation om 2 veckor. Den tiden har förresten blivit bekräftad och det är ju bra!

...och Whey 1000 dök upp idag så nu kan vi andas ut! Gunnar e snabb =)!!

Av André Aldenhov - 9 april 2014 22:10


...och jag liger förresten ganska bra i kroppsvikt. Några kilon över, men nu tuffar jag till det från och med imorgon. Ska nog kunna stämpla in på 77 blankt =).

...men förkylningen förbättrar inte förutsättningarna. Däremot är den ganska mild än så länge, så om den bara släpper så kan det nog gå att lyfta.

Av André Aldenhov - 9 april 2014 14:05


Här är några bilder på senaste träningsutrustningen. Inget man köper i sportaffären direkt. Det ena på häst-avdelningen och det andra bland hushållsattiraljer =)...


 

 

Av André Aldenhov - 8 april 2014 18:20


Protein beställd och tejpen hämtad! Låter som om det är en riktig satsning på gång... Nåja, protein är jag inte ensam om att ta där hemma och när operationen är gjord så vill jag göra en så bra rehab som möjligt. Därför tänkte jag "maxa" min fysiska status nu så jag (förhoppningsvis) får till en bra rehab. Blev extra sugen och motiverad när jag pratade med Gunnar L (var trodde ni annars att jag beställde protein!?!) som berättade om sin senaste rehab efter ett avancerat ingrepp. Han var noggrann och resultatet blev bra. Så jäkla kul att höra! Dessutom skoj att höra positiva berättelser från ASK. Bra aktivitet där =)!!

...men jag tycker att det känns som om lördagens tävling kan bli en lyckad säsongsavslutning. Resultaten kan ju såklart gå hur som helst, men förutsättningarna för en trevlig tävling verkar goda =).

...och dessutom har jag varit på häst-avdelningen igen 3 nya liniment!! Nu ska kaveln fram =)!!

Av André Aldenhov - 7 april 2014 21:46


Lite motionscykel idag. Skönt att hålla på disciplinen. Inte omöjligt att jag lägger in ett gympass imorgon. Blir isåfall det sista passet med skivstång innan lördagens tävling. Käner mig hyfsat stark och snabb nu. Undrar bara om jag klarar av att tagga till nu när det inte "gäller något"?!

Av André Aldenhov - 6 april 2014 17:38


Tycker att jag gjort en riktigt bra träningshelg faktiskt. Visserligen blev det bara lite "smyg-lyftning" idag, men bara det faktum att jag fick ihop tre gympass under torsdag-söndag räcker för att jag ska vara nöjd. Kände att kommande helgs tävling blev menlös eftersom kval-ambitionen inte längre finns kvar, men jag måste säga att jag är väldigt motiverad att vara i god form när jag går in i rehab-fasen så småningom.

Just det. Dagens pass:

ryckkomb(drag+styrkeryck+ryckknäböj) på 40-50 kilo. många reps och set.

gymvarv

jukka-bencurl

Av André Aldenhov - 5 april 2014 18:57


Tycker att fysen börjar kännas riktigt bra. Å ena sidan känns det då lite synd att avbryta alltihop nu. Å andra sidan känns det helt rätt att passa på när den fysiska statusen är okej. Bättre återhämtning och bättre rehab-förutsättningar efter operationen. Hade naturligtvis varit fantastiskt kul att få göra ett SM på "hemmaplan" men det känns vettigare att bli frisk. Om det lyckas så ska det bli kul att sätta upp nya mål. Kanske kan jag cykla igen??!! =)


Idag blev det iallafall ett pass med multi-drag och stöt-mix i superset. Jag körde alltså en komb med långa drag, stötmark, stötdrag, pressvändning, pushpress, överstöt och överstöt nacke. Gav lite puls!! Gjorde många reps och set under uppvärmningsfasen. Avslutade med singlar på alla på 140 kilo(dragen) och 70 kilo(stötarna). Avrundade passet med hantelryck och hantelstöt. Just det: inledde med ett gymvarv och en hel del cykel. Fick även med några Jukka-bencurl


...och ett jättestort tack till er som peppar och uppmuntrar mig inför kommande operation. Betyder mycket och jag kan behöva den uppmuntran!!

Presentation


Tyngdlyftning och annan träning!

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards