Alla inlägg under september 2014

Av André Aldenhov - 17 september 2014 21:02


Ännu ett pass nere på gymet och det var skoj =). Fast idag kände jag att jag var på gränsen, så nu blir det lite vila. Vilodag imorgon, sen får vi se...

Kul att höra när Danne berättar om sin träning, men det är minst lika kul att höra när han berättar om allt annat med. Kunnig och klok.

...och träningen bestod av 2 gymvarv och en hel del rörlighet och styrka för musklerna kring knäet.

...och Niko är ju alltid kul att träffa han med =)!!

Av André Aldenhov - 16 september 2014 21:11


Då var det dax igen?!? Kört fys 3 dagar i rad, så nu är det väl dax med träningsstrul igen eller?! Eller kanske inte. Får väl se, typ... Men träning blev det idag och det var ett ganska givande gympass faktiskt. 2 gymvarv, mycket rörlighet/ styrka kring knäna. Lite extra överkropp med rotation, press mm. Avslutade med lätta drag. Mest för att leta startläge och vänja tummarna (inga remmar). Både marklyft och drag med lite tryck. Bra pass alltså =).

Av André Aldenhov - 15 september 2014 22:27


Det blev lite fys även idag. Men idag höll jag igen lite mer. Det blev hemmafys med cykel, kettlebell, balansplatta och trappa. Men eftersom förkylningen fortfarande sitter där den sitter, så tror jag att det kan vara listigt att inte gå på för hårt. Däremot är jag sugen på att ligga på många pass och att förbereda mig på tyngre träning, så jag försöker verkligen att hålla en träningsrutin.

Av André Aldenhov - 14 september 2014 23:40


Hade som förhoppning att vara igång med träning igen under söndagen eller måndagen. Det blev idag, söndag. Gött! Haft (och har...) en mildare förkylning och det har stoppat under senaste veckan. Har inte velat köra igång för tidigt och jag hoppas att jag inte gjort det. Träningen idag kändes bra och när det började ta emot på slutet, så slog jag av på takten. Hoppas jag "bromsade" i tid, så jag inte förvärrat något. De senaste veckorna när jag lyckats komma igång 2-3 bra pass, ta mig genom träningsvärken och börja hitta en rytm, så har något hänt som gjort att jag varit tvungen att avbryta. Hoppas jag kan komma igång "på riktigt" nu.

Som vanligt riktigt skoj att träffa olika klubbmedlemmar när man tränar. Idag träffade jag Nico som berättade en massa roliga och spännande saker om sin träning. Trevligt!!

...och träningen gick ju bra idag. Väldigt bra rörlighet, spänsten utvecklas, 2 bra gymvarv och lite 5-punkt och rotationer. Ökade dessutom en 5:a i bensparken (eller bensträcken som den borde heta!!). Kul!

Av André Aldenhov - 12 september 2014 17:01


Ännu en dag i förkylningens tecken. Fortfarande inte jättesjuk, men har ett rejält energitapp. Känner att om jag trycker på med kroppen så kommer det förmodligen både att göra ont och bryta ut värre så jag fortsätter att hålla mig passiv. Har dock vissa förhoppningar om att kanske kunna vara igång framåt söndag-måndag.


...och det är Vita Hästen-Malmö ikväll. 18 års väntan är över!!

Av André Aldenhov - 11 september 2014 22:57


Jäkla förkylning... Inte jätteförkyld men jag tar det ändå lite lugnt för att inte "tvinga fram" en värre förkylning än nödvändigt. Men nu vill jag absolut börja träna igen, åtminstone lite fys här hemma. Men men...


Av André Aldenhov - 9 september 2014 21:47


Helt otränad ( eller åtminstone väldigt dåligt lyft-tränad ) så gick jag på med olika varianter av lyft 3 dagar i rad. Oväntat att det blev en nackspärr idag... Nåja, det var inte en riktig värsting, utan bara stelt och viss smärta. Hade ändå inte tänkt gyma idag, utan planen sade hemmaträning. Lite rehabcykel bara. Men eftersom att även en förkylning kickade in idag, så valde jag passiv vila. Ingen jätteförkylning än så länge. Om det inte blir värre så är jag helnöjd. Håller tummarna...

Av André Aldenhov - 8 september 2014 21:43


Ibland glömmer man bort hur otroligt lyckligt lottad man är. Letar fel på ett gammalt knä eller gnäller över att man har lite ont i halsen typ... Tänker istället berätta hur glad jag är över att få tillhöra den fantastiska gemenskapen nere på Marks TK. Varenda en som tränar där är viktig, får ta plats och sätter sin prägel på klubbe. Tror dessutom att alla känner sig sedda och uppskattade. Fantastiskt!

...men gymträning för 3:dje dagen i rad blev nog lite mer än vad jag orkar med. Nu får jag låta bli att gå dit imorgon och kanske även på onsdag. Men det är inte fel att överträna, bara jag inte fortsätter trycka på för hårt. Kör lite rehab/fys hemma och sen är jag snart på gymet igen. Försöker att metodiskt flytta fram positionerna...

Det blev uppmjukning, lätta 5x5 i knäböj och några ryck. Ja och ett gymvarv förståss =).

Presentation


Tyngdlyftning och annan träning!

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards