Alla inlägg under februari 2015

Av André Aldenhov - 27 februari 2015 20:05


Veckan började med migrän och slutade med dunderförkylning. Synd när det kändes så bra att lyfta. Inte mycket annat att göra än att vila. Lite trist såklart, men så är det...

...men planen lever vidare: I mars månad kommer det att ske en viss upptrappning, både i gymet och med allmänfysen. Återkommer till detta senare.

Av André Aldenhov - 21 februari 2015 17:10


Planerade att göra 70+90 på dagens tävling och så blev det. Kändes helt okej hela vägen. Hyfsat tryck och jag hade till och med tålamod nog att göra sittvändningar!

...och alla i laget lyfte bra! Oscar fick på rycken precis som senast och var nära pers i stöt. Dannes lyft är ju på en högre nivå än vad vi andra kan. Claes is back =)!! Och Gabbe är ja bara helt sjuk...!!

...och dessutom en massa bra lyft med pers och annat hos gästerna från BAK. Kul!...och ett stort tack till domare, publik och funktionärer som ställer upp! Extra stort tack till gästerna som var där!

...och den obligatoriska efter-pizzan var minst lika trevlig som vanligt!

...och avslutningsvis en fundering: Man tränar alltid på kvällen men man tävlar alltid på morgonen...

Av André Aldenhov - 20 februari 2015 19:42


Några vilodagar och imorgon blir det tävling. Lugna fina lyft är målet. 70+90 för att tala siffror, men den målsättningen skrivs omedelbart ner om det inte känns bra. Safety first, typ...

...och sen blir det pizza ihop med BAK-gänget. Trevligt! Victor har redan beställt en Kinna IF på Scorpionen =).

...och kul att TK-killarna var där ikväll och teamade lite när vi ställde iordning tävlingen. Tävlande, sjuklingar, pensionärer, ja typ alla!

...och gött att se att M.L ligger på dubbelpass nu. Ingen press, bara glädje =)!!!

...och jag har visst glömt hur dax invägningen börjar... tänker chansa på 10.00

Av André Aldenhov - 19 februari 2015 18:09


Det blir bara ett litet snabbinlägg idag då. Lite kort om gårdagens pass: Ryck med några hyfsade tripplar på 40, dubblar på 50 och singlar på 60, 65 och 70. Inga bra lyft, men de sista var bäst. Öm i nacke/ rygg efter de 2 senaste passen och det har naturligtvis påverkat. Nästan nackspärr, typ... Fast idag känns det bättre. 2 dagar vila och sen blir det lite tävling på lördag.Målet på 70+90 ligger fast.

Av André Aldenhov - 17 februari 2015 21:20


Mild träningsvärk och viss trötthet. Alltså kommer jag att ha ganska tuff träningsvärk imorgon. Bra! Fast idag körde jag genom kroppen på det klassiska sättet, så det kommer nog inte att bli riktigt illa imorgon...

Stöt blev det idag. Bara det och inget annat. Jaja, bra värmning och lite efterarbete med rörligheten, fast i stort sett bara stöt. Lite dubblar från 40 upp till 60 och en singel 70. Allt kändes halvkass till 70:an, då var det bra. Perfekt!

...men jäklar vilken bra stämning i hallen! Underbar kamp från M.L. Kärlek, respekt! Bra Claes-ryck och (som vanligt) tryckte Danne dit de riktiga elit-lyften! Stackars Gabbe drabbades av Aldanovs teknik-analys och det är inte lätt att hantera. Lätt att glömma bort att han är helt ny när han lyfter så bra... Men han är så jäkla nära att pricka perfekta ryck nu, att det är dax att ge detaljtips.

...och på lördag är det dax för farbror att göra tävlings-comeback efter operationen. Förberedd:Nej. Dum i huvudet: Ja. Då blir det 70+90...


Av André Aldenhov - 16 februari 2015 19:17


Idag blev det träning i Borås. Fast inte på BAK, utan på ONYX! Inte riktigt vad jag är van vid, fast stället imponerade på mig! Bra omväxling. Hjälper en kollega med upplägget i gymet och idag hade vi vissa teknikstudier inför hans kommande träningsperioder. Såg riktigt bra ut! Själv passade jag på att stå och "freestyla" lite mark och det blev ett riktigt hyfsat pass. Fläskade dessutom på rejält på triceps/ lats, så det darrar i armarna nu efteråt! Den kommer jag att känna imorgon...

Av André Aldenhov - 14 februari 2015 16:57


Teknikstudier, träningsupplägg och viktiga sanningar om livet. Alltid spännande att köra ett pass ihop med M.L Tack =)!

...och passet blev "bara" hantelgym. Trött i rygg efter senaste körningen, Dessutom lite öm i knäna. Eftersom det blir stöt nästa gång, så valde jag att vila de stora grupperna (ben/ rygg) och istället bara köra genom överkroppen med lite "aktiv vila". Dock med några extra kilon på latsdrag. Följer planen.

Av André Aldenhov - 13 februari 2015 15:53


Då blev det lite knäböj idag då. Klättrat upp och ner på stege i 3 dar, så jag var inte helt säker på att det skulle funka. Uppvärmningen var väldigt trög, så jag gjorde en lite utökad variant. Men sen gick det bra! Gjorde ett gäng 5:or på 50 och sen några tripplar på 70. Avslutade med singel 80 och singel 90. Kändes bra! Dessutom ett gymvarv, lite rotation och några långa drag på 50. Just det: armdrag och rodd med lite högre belastning än vanligt. Bra pass!!

Presentation


Tyngdlyftning och annan träning!

Fråga mig

32 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards